De Loopbaancoaches

Een coachtraject is erg persoonlijk. Je moet vaak toch een beetje met de 'billen bloot' en dat doe je niet bij iedereen. Je bent er dan ook bij gebaat om een een coach te vinden die bij jou past.

Misschien heb je behoefte aan een coach die met je mee denkt, iemand die op je lijkt of juist totaal verschillend is. Misschien zoek je een loopbaancoach die je via de mail wilt begeleiden of via Skype of Facetime. Misschien wil jij liever naar iemand toe gaan of komt iemand juist jouw kant op.

Om die reden gaat De Loopbaan Academie samen werken met verschillende loopbaancoaches. Wij zijn er druk mee bezig om ons netwerk uit te breiden. Ben jij een loopbaancoach en wil jij je aansluiten bij ons netwerk, laat het ons weten via marlies@deloopbaanacademie.nl

Zoek de coach die bij je past. Iedere coach bied een gratis en geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek aan om kennis te maken en de verwachtingen met elkaar te delen.

Mijn naam is Marlies van Venrooij. Ik ben een loopbaancoach die je helpt om je te laten zien dat er nog meer mogelijk is dan dat je nu voor ogen hebt. Ik coach je in het weg nemen van je belemmering om je uiteindelijk doel te behalen. Ik leer je hoe je je eigen loopbaancoach kan worden. Je kan mij bereiken via marlies@altijdleukwerk.nl 06 24614246 of vul via deze link het aanvraagformulier in, dan neem ik contact met je op.