Gratis online producten

Als proeverij en kennismaking kan je gratis gebruik maken van de online producten en trainingen van De Loopbaan Academie

 

Een week lang iedere dag een sollicitatietip of advies

Solliciteren is best een klus en niet altijd eenvoudig. Je kan er best wel wat hulp bij gebruiken. Schrijf je in en ontvang gedurende één week 7 sollicitatietips en adviezen. Het zijn korte berichten  die je nieuwe inzichten geven, van ongeveer 5 leesminuten.

Online training: In 5 weken arbeidsmarkt klaar (light)

Als het alweer een tijd geleden is dat je hebt gesolliciteerd, zullen je vaardigheden wat roestig zijn. Er veranderd veel en daarvan wil je en moet je op de hoogte zijn. Doe nu mee met de gratis 5 dagen challenge. Je leert hoe een marktconform CV eruit ziet, wat je wel en niet in een sollicitatiebrief moet schrijven, waarom en hoe je het beste Linkedin kan gebruiken en hoe je op pad kan gaan om weer leuk werk te vinden.

Ja, ik wil graag 7 sollicitatietips ontvangen
in 5 werken arbeidsmarkt klaar (light)

Solliciteren is meer dan alleen vacatures zoeken. Bekijk de volgende video en laat je inspireren wat je kan doen om ander werk te vinden. (Duur 15.54 min.)

Mijn naam is Marlies van Venrooij. Ik ben een loopbaancoach die je helpt om je te laten zien dat er nog meer mogelijk is dan dat je nu voor ogen hebt. Ik coach je in het weg nemen van je belemmering om je uiteindelijk doel te behalen. Ik leer je hoe je je eigen loopbaancoach kan worden. Je kan mij bereiken via marlies@altijdleukwerk.nl 06 24614246 of vul via deze link het aanvraagformulier in, dan neem ik contact met je op.