Instragram training Jouw Next Step 2020

Heb jij het nog wel naar je zin op je werk of is de rek eruit?

Kost het je meer energie dan dat het op je oplevert en wil je eigenlijk wel opzoek naar wat anders?

Wil je wel wat anders maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken?

Op 20 januari 2020 starten wij met de insta-training ‘jouwnextstep2020’. Voor iedereen die het voornemen heeft om in 2020 echt werk te gaan maken van ander werk.

Tijdens deze training leer je alles wat je moet weten om ander werk te gaan zoeken. De training zit boordevol tips, instructievideo’s, voorbeelden en praktische opdrachten.

Er is zo veel te vertellen over hoe je ander werk kan vinden. Het was voor ons dan ook een grote uitdaging om al onze kennis insta-proof te maken. Dus kort, bondig en enorm waardevol. En het is gelukt. Je krijgt een maand lang, iedere dag een waardevolle tip, een leerzame video of een praktische opdracht.

Wat leer je tijdens deze training?

✔ hoe je kan achterhalen wat je nu precies wilt

✔ hoe je een goed beeld krijgt van jouw arbeidsmarkt

✔ hoe je je zo goed mogelijk kan presenteren op papier,online en live

✔ waar je vacatures kan vinden

Welke thema's gaan wij behandelen?

✔ Jouw kwaliteiten

✔ Jouw presentatie

✔ Solliciteren

✔ Jouw arbeidsmarkt

✔ Jouw wensen

✔ Vacatures vinden

✔ Jouw energielekken en nog veel meer.

Een complete training waarmee jij werk kan vinden dat echt bij je past. Al deze informatie kan je de rest van je werkende leven gebruiken. Het is dus een investering in jouw toekomst. Deze training zorgt ervoor dat je op een andere manier naar jezelf gaat kijken en naar je werk. Als jij deze insta-training hebt doorlopen dan zal je bewuster keuzes kunnen maken als het gaat om werk en je weet beter wat bij je past.

Zie het als een cadeautje voor jezelf voor onder de kerstboom.

Alle post of een filmpjes zijn nog tot een half jaar terug na de training terug te zien.

Wij delen veel kennis en informatie vanuit de dagelijkse praktijk. Wij vertellen het je en jij kan hiermee aan de slag.

Voor wie is deze training?

✔ Voor alle leeftijden

✔ Voor iedereen die zichzelf serieus neemt als het gaat om werk

✔ Voor iedereen die zo veel mogelijk altijd leuk werk wilt hebben

✔ Voor iedereen die zelf regie wilt houden op de loopbaan.

Is werk dat bij je past belangrijk voor jou? Wil jij nog energie over hebben als je des avonds thuis komt? Wil jij weten wat je moet doen om altijd werk te hebben dat bij je past?

Dat is deze Insta-training iets voor jou. Investeer € 20,20 (excl. btw) en een maand lang een half uur per dag in jezelf voor de Insta-training 'jouwnextstep2020'.

Op tijd signaleren of je werk nog wel bij je past is van groot belang voor je gezondheid.Je leest steeds meer dat mensen bijvoorbeeld burn out krijgen. Wij weten een ding zeker, dat wil je absoluut voorkomen. Of je werk wel of niet bij je past wordt niet alleen bepaald door de inhoud van je werk. Ook de werkplek, dus waar je werkt, met wie je werkt, dus je collega’s, je leidinggevende, maar ook hoe je werkt en wanneer je werkt bepalen zijn factoren die bepalen of je nog wel op de juiste werkplek zit.

Tijdens deze insta-training ga je al deze factoren evalueren en zo leer je om te zien wat wel of niet bij je past.

Wat heb je nodig?

✔ Een Instagram account

✔ Een half uur per dag om na te denken en de opdrachten uit te werken

✔ Er zin in hebben om aan jezelf te werken

Is voor jou een half uur per dag niet haalbaar? Veel opdrachten kan je doen tijdens je dagelijkse activiteiten. Hier alvast wat tips:

Reis je met het OV? Neem dan een koptelefoon mee en een opschrijfboekje of een notes-app op je telefoon. Op deze manier kan je tijdens je reis je opdrachten doen.

Sta je in het weekend langs de lijn als een van je kinderen aan het sporten is? Knoop dan eens een gesprekje aan met een andere ouder om hen te vragen naar het werk wat zij doen om arbeidsmarkt kennis op te doen.

Ben je op een feestje? Vraag dan eens aan mensen wat zij doen voor werk, waarom zij het leuk vinden en hoe zij op deze plek terecht zijn gekomen.

Wandel je wel eens met de hond? Neem je opschrijf boekje of je telefoon mee en denk na tijdens het wandelen en maak notities van je gedachten. Ben je ergens naar toe op weg kijk dan eens om je heen naar de bedrijven die je ziet. Dit is misschien wel een van jouw toekomstige werkgevers.

Dat is misschien nog wel het belangrijkste resultaat van de training, dat je je meer bewust bent van wat je kan, wat je wilt en waar je dat kan halen. Bestel hieronder de Insta-training 'Jouwnextstep2020' voor de speciale prijs van €20,20 (excl. btw).

Nog even alles op een rijtje:

♥ Wij starten op 20 januari 2020
♥ Prijs is €20,20 (excl. btw)
De training wordt gegeven via het besloten instagram account 'jouwnextstep2020.
Iedereen kan mee doen
♥ Een maand lang tips, instructievideo's en praktische opdrachten
♥ Een investering in je (werkende) zelf

 

Ja ik wil deze training graag bestellen voor maar € 20,20

Heb je nog geen Instagram account maak deze dan aan. Download de app en registreer je account. Heb je vragen over Instagram of over de training bel ons dan even op 06 81970 453.

Mijn naam is Marlies van Venrooij. Ik ben een loopbaancoach die je helpt om je te laten zien dat er nog meer mogelijk is dan dat je nu voor ogen hebt. Ik coach je in het weg nemen van je belemmering om je uiteindelijk doel te behalen. Ik leer je hoe je je eigen loopbaancoach kan worden. Je kan mij bereiken via marlies@altijdleukwerk.nl Heb je een specifieke vraag ten aanzien van je loopbaan vul via deze link het aanvraagformulier in, dan neem ik contact met je op.