Loopbaan APK
Hoe is de TOEKOMST?

Door de jaren heen veranderen er dingen in je leven. Niet alleen in je privéomstandigheden, maar ook in je werkende bestaan. In de privésfeer kan je denken aan veranderingen in de grote van je gezin, verhuizingen, mantelzorg, andere partner, persoonlijke ontwikkeling. Dat kan er allemaal voor zorgen dat je andere wensen en behoeftes krijg.

In de werksfeer veranderen er misschien dingen in je functie, andere leidinggevende, andere collega’s een fusie of een reorganisatie. Takkenpakket dat kan veranderen. Maar ook jij vindt je werk misschien niet meer uitdagend, heb je een bepaalde ambitie of zie jij dat je werkveld dusdanig aan het veranderen is dat het niet meer bij je past of dat je misschien moet gaan bijscholen. Misschien wil je meer gaan werken of juist minder.

Door op voorhand na te gaan of je nog wel op de juiste plek zit kan je eerder anticiperen op wat je nodig hebt.

Om in de TOEKOMST te kijken willen wij je allereerst vragen of je een korte vragenlijst wilt invullen. Het zijn 10 vragen die je snel een overzicht geven van hoe je in werk zit. Dit is ongeveer 3 minuten werk. Daarna ga je beschrijven hoe jij je werk nu ervaart en geef je uitleg over jouw antwoord.

2 opdrachten

Downloads