Mijn axtieplan

Zoals je ziet staat actieplan verkeerd gespeld, met een x ipv een c. Dit is niet per ongeluk, maar expres. De reden dat er een x staat is omdat ik je eraan wil herinneren dat je je actie plan gaat opstellen en uitvoeren met liefde en aardigheid. De x staat dus voor een kiss. En kiss staat weer voor Keep It Small and Simple.

Je moet al genoeg in het leven, dus je zoektocht of ontdekkingstocht zo je wil, wil je op een sympathieke manier naar jezelf doen.

Nog te vaak begeleid ik mensen die vinden dat ze te weinig hebben gedaan en die daar enorm van balen. Iedere dag is weer een nieuwe dag om je opdrachten te doen en je lijnen uit te zetten om ander werk te vinden. Maak je acties klein en overzichtelijk, dus niet in week x wil ik drie netwerkgesprekken gedaan hebben, maar in week x wil ik die en die gebeld hebben voor een afspraak.

Lees het axtieplan door om van helder te krijgen wat je doelen zijn en om een planning te maken.

Ik wens je veel plezier en door kleine stapjes te maken, houd je het overzichtelijk en realistisch.

Downloads

  • icon
    Mijn axtieplan

    Mijn axtieplan gebruik je om je activiteiten te plannen en om je vorderingen en inzichten bij te houden. Lees het axtieplan voordat je met de training van start gaat om je einddoelen inzichtelijk te krijgen.