In welke mate ben jij al je eigen loopbaancoach? Mijn naam is Marlies van Venrooij en ik heb een missie. Mijn missie is om 50% van de Nederlanders die deelnemen of deel willen nemen aan het arbeidsproces zijn of haar eigen loopbaancoach te laten worden. Dat is op dit moment meer dan 4 miljoen Nederlanders. Dat is een behoorlijk aantal en ik kan dit niet alleen. Ik heb jouw hulp daarbij nodig.

Mensen die hun eigen loopbaancoach zijn, zullen beter weten welk werk en werkomgeving bij hen past, welke manier en welke vorm van werken bij hen past en weten ook hoe zij dat werk kunnen bemachtigen. Dit zorgt voor een gezondere arbeidsmarkt. Minder verzuring, minder ziekteverzuim door burn- en bore-outs en meer werktevredenheid, plezier of geluk zo je wilt noemen toenemen.

Ik leer mensen hoe zij hun eigen loopbaancoach kunnen worden via De Loopbaan Academie. Dit is een platform van online trainingen in combinatie met een stuk persoonlijke begeleiding. Deze investering geeft mensen voor de rest van hun werkende leven de kennis en de vaardigheden om zelf regie te nemen op hun werkende leven.

Ben je geïnteresseerd geraakt in mijn missie en of De Loopbaan Academie dan wil ik graag een afspraak met je inplannen om hier verder over te praten.

Waarom ben ik De Loopbaan Academie gestart?

Misschien wel vanuit frustratie. In mijn werk kom ik mensen tegen die compleet vastlopen in het werk en mensen waarvoor de keuze wordt gemaakt dat zij ander werk moeten gaan zoeken door reorganisatie of faillissement.

Beide groepen zitten in de put en beide groepen weten niet wat ze al hadden kunnen doen om die put er niet of minder diep te laten zijn.

Ik zoek samenwerkingen met bedrijven en loopbaancoaches die deze missie ondersteunen en die gebruik willen maken van De Loopbaan Academie. Op deze manier kunnen wij meer mensen bereiken en zal Nederland een gezonder arbeidsklimaat krijgen.